Побарајте ги новите наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Тајна отсонувана во Истанбул” – Нермин Јилдирим
 • “Проблемот Спиноза” – Ирвин Д. Јалом
 • “Кукларот” – Јустејн Гордер
 • “Венецијанска бајка” – Марко Павловски
 • “Вети, ќе ме сакаш” – Ивана Наскова
 • “Последниот бакнеж” – Лорелин Пејџ
 • “Синиот час” – Дора П.
 • “Интернат” – Сергиј Жадан
 • “Јас Пинк Пантер” – Оливера Ќирковиќ
 • “Решение на проблемот со името во меѓународното право” – Марјан Попески
 • “Психологија на толпата и анализа на егото” – Зигмунд Фројд
 • “Враќање во живот” – Зорана Шулц
 • “Македонија и советот на Европа” – Благој Зашов
 • “Раскази” – Едгар Алан По