Во среда крводарителска акција во просториите на Гимназија

 Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во летниот период, Црвен крст Охрид организира крводарителска акција која ќе се реализира на 26.06.2019 (среда) во просториите на ОСУ Св.Климент Охридски-Гимназија во периодот од 9-13 ч.