Лето - фото: Лидија Стефановска

 Долгоочекуваното топло време, конечно е тука, а какви убавини и уживања ни нуди, често можете да погледнете од фотографиите кои се многубројни на нашиот портал.

 Една неодоливо убава фотографија денес позајмивме од нашата сограѓанка Лидија Стефановска. Уживајте во летото.