Попладнево изгоре `Козата на комшијата` во с.Елшани

 Познатото туристичко место, етно ресторанот `Козата на комшијата` сместено во прекрасната природа на селото Елшани, денес изгоре во голем пожар.

Пожарот се случи пред неколку часа, а официјална информација за причините и предизвикувањето на истиот до сега нема.
 
Фотографиите до нашата редакција ги испратија жители на селото Елшани.