Во сабота Old School Techno во дискотека `Парк`

 Почитувани љубители на Techno и House музиката!

 Ова не смеете да го пропуштите!


Во сабота, на 4-ти мај, бидете дел од најголемата забава за оваа година, која значи старт на летната сезона 2019!

На 4-ти мај бидете во дискотека Парк од 23 часот, и уживајте во совршена хармонија со звукот на електронската музика - Old School Techno!

Одбрани ди-џеи ќе се погрижат за вашето максимално убаво расположение до раните утрински часови!

Картите се во продажба, а ексклузивна понуда за вас - на купени 5 карти добивате една гратис, а тоа ќе ве чини само 1.000, денари!
 
Во Охрид билети може да купите во:

Туристичка агенција `Вис Пој`, ЗЗ – Топ, Атлантис, Топ Тобако, Топ Маркет Ориент, Топ Тобако 2.

За резервации и повеќе информации - 071/842-076; 070/ 243 383