За верниците кои го почитуваат Велигденскиот пост, посно мени во Пицерија Немо!

 За време не Велигденските пости пицерија Немо излегува во пресрет на верниците кои постат.

 Покрај вообичаеното мени нудиме и посни пици, тестенини, салати.. Секогаш свежо приготвена храна, сервирана со внимание и љубов за нашите конзументи.. Ваше е да не посетите, и да уживате во вкусот и удобноста што ја нудиме – порачуваат од пицерија Немо!

Не двоумете се, одберете ја највкусната храна во градот!

Пицерија Немо ве очекува!

Тел.071/231-079
        046/253-355