Пробајте ја највкусната пастрмајлија во Охрид! (комерцијална содржина)

 Искористете го зимскиот период и уживајте во вкусот на оригиналната пастрмајлија во Пицерија Немо и тоа по специјална цена – само 160, денари!

Оној кој пробал – знае!

Пицерија Немо секогаш на Ваша страна!Вкусете грст задоволства, наградете ги вашите сетила! Одбраната храна е почеток на секое уживање...

Пицерија Немо во срцето на Охрид
ул.Цар Самоил бр.3
тел.за резервации и нарачки: 071/231-079