Привремена тетоважа на веѓите без болка (комерцијална содржина)

ТРАЕ ОД ЕДНА СЕДМИЦА ДО ЕДЕН МЕСЕЦ, НАЛИКУВА НА ВОДООТПОРНА ШМИНКА, 
А ГИ ПРАВИ ВАШИТЕ ВЕЃИ СОВРШЕНИ 
 
 Веѓите се сметаат за една од најистакнатите карактеристики или украси на лицето, бидејќи имаат витална улога во давање на нова дефиниција на нашето лице. Затоа секоја жена сака совршена форма на веѓи како и погусти,полни веѓи.
 

Но за жал, немаат сите совршени веѓи по раѓање и затоа  не е чудно што јапонското или 3 д цртање на веѓите е се повеќе популарно, иако има и свои недостатоци. Пред се е болно а тоа значи и стресно (иако се прави со анестезија), и скапо. Но најголем недостаток на трајната тетоважа на веѓите е што крајниот исход може да не ви се допадне, а тоа ќе мора да го носите  со години на вашето лице или да се подвргнете на ласерско бришење на тетоважата, што е исто така скапо и стресно. 


За оние кои не сакаат да ризикуваат на овој начин или не трпат болка, а сакаат да имаат совршено обликувани веѓи постојано,  решение е : привремената тетоважа на веѓите, која е водоотпорна, а трае од една седмица, до еден месец. Тоа го овозможува производот Еyebrow tattoo.
 


Како се употребува

Најпрвин отстранете ја евентуалната шминка што ја користите за веѓи ( моливчиња, римели и сл).. измијте ги веѓите со вода, и исушете ги со памук. 
  1. Одберете пластична форма (шаблон) кој ви се допаѓа, но ви препорачуваме да го изберете оној шаблон кој е најблизок до вашата природна форма на веѓите, односно одговара на вашето лице, и ставете ја врз веѓите.
  2. Нацртајте ги веѓите со нанесување на крем-бојата врз нив, но малку задушено, не многу интензивно. Потоа корегирајте ја областа со водена чепкалка за уши доколку некаде има потреба.
  3. Бојата се остава да стои врз веѓите околу 6 часа ( затоа најпрепорачливо е тоа да го правите во вечерните часови, или пред спиење)
  4. По 6 часа бојата е целосно развиена и се отстранува од веѓите. Со пинцета отстранете ги сите влакненцата кои се надвор од совршената линија на веѓите.
Со само неколку едноставни чекори вашите веѓи ќе имаат совршено дефинирана форма цела седмица.  Ако сакате поинтензивна боја, можете да ја ретуширате после 3 до 4 дена, и тогаш таквиот изглед на веѓите трае и до еден месец и повеќе.

Избегнувајте контакт со очи. Чувајте го на темно, и подалеку од дофат на деца.
 

 
За информации и нарачки јавете се на 070 / 212 784 или следете го следниов линк.