Денес во Охрид облачно со поинтензивни врнежи од дожд

Според метеоролозите времето денес ќе се задржи облачно со поинтензивни врнежи од дожд и максимална температура од 10°C. Слично време со изразени врнежи не очекува и наредните два дена, што е вистинско освежување после есенската суша. Фото: архива