Пицерија Немо повторно изненадува!

 Од денес, за сите СТУДЕНТИ Пицерија Немо нуди несекојдневно ниски цени!

 Бидете наши гости и добијте 15% попуст на вашата сметка – порачуваатод таму. Единствено што треба да понесете со вас е вашиот индекс или студентска легитимација.Пицеријата се наоѓа во близина на градскиот плоштад, на ул.Цар Самоил бр.3, а информации и резервации може да добиете на тел.071/231-079