За љубителите на пишаниот збор - нови наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Зима со мирис на капини” – Сара Џио
  • “Тајната сопруга” – Џил Пол
  • “Жената на прозорецот” – А. Џ. Фин
  • “Аферата Колумбо” – Стив Бери
  • “Сонувај малку” – Сузан Филипс
  • “Те паметам” – Ирса Сикуртартоутир
  • “Куќа на езеро” – Драгица Најческа
  • “Уште еден ден живот” – Ришард Капушќињски
  • “Наумување” – Наум Попески
  • “Нацртај ми петок” – Тимотиев М. Јовановиќ