Безвременска убавина која нема цена

 Добра ноќ ви посакуваме со фотографија за која не се потребни зборови. Восхитувачка убавина  - да, ова е Охрид.

 Благодарност до нашиот сограѓанин Кирил Димов – Гафиљ, кој несебично споделува со нас  вистинска уметност создадена од природната убавина.