Вечерва завршна вечер од фестивалот на детски песни Распеано Рибарче!

 
   Вечерва е завршната претстава од јубилејното Распеано Рибарче 2018!

   Бидете и вие дел од ова фестивалче на детски песни, присуствувајте заедно со вашите дечиња или внучиња, во Центарот за култура Григор Прличев – Охрид, и уживајте во детските песни и насмевки!

  Фестивалот е закажан за вечерва (сабота) од  19 часот!