И утре студено со повремени врнежи

Студеното време денес максималната температура ја донесе до првиот степен над нулата, а во моментов температурата на воздухот изнесува -3˚С.  За утре метеоролозите предвидуваат слично време на денешното, со повремени врнежи од дожд и снег и температури кои ќе се движат од 1˚ до 3˚ целзиусови.

фото: Митко Лукан