Фекална канализација на улица "Живко Чинго"

Екипи на ЈП „Нискоградба“ денес работеа на изведба на фекална канализација на улица „Живко Чинго“. Должината на линијата изнесува 400 метри.

Вредноста на проектот е 1 578 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

 

 

Извор: www.ohrid.gov.mk