ОГЛАС: Пицерија Немо вработува!

Пицерија Немо вработува келнер на неопределено работно време! 

Заинтересираните кандидати за работа може да се јават на 071 231 061, или да се обратат директно во објектот на пицеријата на улица "Цар Самоил" број 3.