Летниот базар на облека во Охрид продолжува и наредните денови

Поради големиот интерес на охриѓани Летниот базар на облека во организација на Црвен крст Охрид ќе продолжи и наредните денови. Утре, 31.05.2018 г. облеката од германската донација ќе

Прочитај повеќе

ЛЕТЕН БАЗАР на облека во Охрид!

Германската донација за Охрид од здружението на моторџии „Бајкер Блуми Хилфе“ која се реализира на почетокот на мај, покрај медицинска опрема содржеше и квалитетна облека и обувки. Во организација на Црвен крст Охрид со поддршка на Гимназија Охрид, утре, 30.05.2018 г. (среда) в

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива