Авантура над охридското езеро

​Љубителите на екстремни спортови, во Охрид имаат одлична можност да си поиграат со својот адреналин.Акробатско летање со параглајдери од врвот на Галичица па се до плажата во Љубаништа, змејарството, падобранството, моторното летање и моделарството се дел одспортовите кои можат да се практикуваат овде.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива