Познати плажи

​Ја нарекуваат Златна, но и џетсетерска плажа. Сместена е на некогашната плажа Парк, и е омилено сврталиште и на домашните познати фаци – актери, пејачи, спортисти, политичари...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива