Локални ресторани и рецепти

Охрид нуди и голем број на извонреди јадења по кој е познат, но сигурно Охридската пастрамка е нешто по што се препознатлива Охридксата кујна.

Прочитај повеќе

Зошто Охрид?

По што е толку посебен Охрид? Зошто да го одберете како своја дестинација. Има безброј причини за тоа, а ние ви посочуваме само десет.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива