Ноќен живот

​Ноќниот живот во Охрид зависи од годишното време. Во зима градот е тивок, и речиси пуст. Но, во другите сезони од годината, особено во шпицот на летото, овде ноќе е повеќе раздвижено отколку во текот на денот и ќе ви се чини дека никој не спие. Охрид во лето живее интензивно ноќе.

Прочитај повеќе

Зошто Охрид?

По што е толку посебен Охрид? Зошто да го одберете како своја дестинација. Има безброј причини за тоа, а ние ви посочуваме само десет.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива