Фото на насловна - Во пресрет на летото – автор Митко Лукан

Не залудно оваа фотографија го заслужи своето место на нашата насловна страна.Во пресрет на летото плажите веќе почнуваат да живеат во своја шема.. и се надеваме на успешна и плодна сезона.

Прочитај повеќе

Познати плажи

​Ја нарекуваат Златна, но и џетсетерска плажа. Сместена е на некогашната плажа Парк, и е омилено сврталиште и на домашните познати фаци – актери, пејачи, спортисти, политичари...

Прочитај повеќе

Магијата на тајните охридски плажи - плажата на љубовта

​На помалку од еден километар после познатата монденска плажа Градиште , од десна страна ќе забележите мал неуреден паркинг и веднаш до него козја патека која е прегледна само на почетокот.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива