Ученикот Кристијан Војдиноски од ООУ "Кочо Рацин" награден во Ниш

Изминатиов викенд во Ниш, во библиотеката "Старец Никанор Хиландарац" на шестиот Таблин меѓународен конкурс Божиќ - Празник радости, беа доделени наградите во категорија компјутерски цртеж. Од околу 400 творби, ученикот Кристијан Војдиноски од V-1 одделение од ООУ "Кочо Рацин" - Охрид, под менторство на наставничката Виолета Петковска ја освои т

Прочитај повеќе

Ученикот Кристијан Војдиноски од ООУ "Кочо Рацин" награден во Ниш

Изминатиов викенд во Ниш, во библиотеката "Старец Никанор Хиландарац" на шестиот Таблин меѓународен конкурс Божиќ - Празник радости, беа доделени наградите во категорија компјутерски цртеж. Од околу 400 творби, ученикот Кристијан Војдиноски од V-1 одделение од ООУ "Кочо Рацин" - Охрид, под менторство на наставничката Виолета Петковска ја освои т

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Преставен првиот телевизор во светот кој сликата и звукот ги пренесува безжично

LG на саемот за електроника во Лас Вегас, CES 2023 го претстави својот 97-инчен LG Signature OLED M (model M3) телевизор.Станува збор за првиот телевизор во светот кој ја користи технологијата Zero Connect, односно безжично прима видео и аудио во реално време.Како што велат од LG, за разлика од стандардните телевизори, на кои сите приклучоци за

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива