ТРАДИЦИОНАЛНА ПРОСЛАВА НА ВАСИЛИЦА ВО ОПШТИНА ОХРИД

Даме Балоски, Даниела Ристова и Васко Маркоски беа најсреќните на овогодинешниот традиционален заеднички појадок кој се одржа утрово во Општина Охрид по повод празникот Василица.Појадокот за сите вработени во локалната самоуправа, кој се организираше по двегодишна пауза, го приредија кумовите Илија Козомора и Јане Баткоски, кои ги пронајдоа пар

Прочитај повеќе

ТРАДИЦИОНАЛНА ПРОСЛАВА НА ВАСИЛИЦА ВО ОПШТИНА ОХРИД

Даме Балоски, Даниела Ристова и Васко Маркоски беа најсреќните на овогодинешниот традиционален заеднички појадок кој се одржа утрово во Општина Охрид по повод празникот Василица.Појадокот за сите вработени во локалната самоуправа, кој се организираше по двегодишна пауза, го приредија кумовите Илија Козомора и Јане Баткоски, кои ги пронајдоа пар

Прочитај повеќе

СЕ ПОДГОТВУВА ГОЛЕМА ПРОМОТИВНО-СПОРТСКА МАНИФЕСТАЦИЈА OHRID WATER FESTIVAL

Денеска беше одржан првиот официјален состанок на кој беа презентирани детали околу подготовката и организацијата на големата промотивно-спортска манифестација Ohrid Water Festival, која ќе се одржува во Охрид од 18-ти до 27-ми август, со поддршка на Локалната самоуправа.На состанокот присуствуваа градоначалникот Кирил Пецаков, претставници на Зд

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива