Традиционална крводарителска акција на Водици

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2023“ под мотото „ЕДНА КАПКА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СẺ“ во организација на Црвен крст Охрид ќе се реализира на 19.01.2023 (четврток) од 9-15 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“. Ги покануваме нашите сограѓани и гостите да ја покажат својата хуманост дарувајќи крв, а организаторот, со поддршка на Деб

Прочитај повеќе

Традиционална крводарителска акција на Водици

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2023“ под мотото „ЕДНА КАПКА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СẺ“ во организација на Црвен крст Охрид ќе се реализира на 19.01.2023 (четврток) од 9-15 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“. Ги покануваме нашите сограѓани и гостите да ја покажат својата хуманост дарувајќи крв, а организаторот, со поддршка на Деб

Прочитај повеќе

УБАВИНИТЕ НА ОХРИД ДЕЛ ОД РЕПОРТАЖА НА ЕРТ ОД ГРЦИЈА

Како дел од серијалот „Балкан Експрес“ што се прикажува на националната телевизија ЕРТ во Грција беше емитувана репортажа во која се презентирани убавините и туристичките потенцијали на Охрид.Преку квалитетна видео содржина, која беше снимена во текот на минатото лето, во репортажата се зборува за Охридското Езеро како најдлабокото и геолошки нај

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива