Heineken со целосно црна реклама која заштедува доволно енергија за мал град

Пивскиот бренд Heineken на бразилскиот пазар емитуваше целосно црна реклама, со цел да ја подигне јавната свест и да ги покани Бразилците да земат учество во компанискиот проект за зелена енергија.Како што пренесува порталот Маркетинг 365, целосно црната реклама била создадена користејќи неосветлени екрани и беше емитувана за време на бразилскиот

Прочитај повеќе

Британски моден дизајнер создаде чизми на надувување

Британскиот моден дизајнер Крег Грин создаде колекција експериментални обувки, меѓу кои и гумени чизми направени во соработка со брендот Adidas. Дизајнирани се како концептуална колекција за модната ревија есен/зима 2022, обувките се повторно осмислени во експерименталниот стил на Грин. Колекцијата содржи жолти, црни, сиви, бели, црвени, портокалов

Прочитај повеќе

„Гугл Мапс“ додаваат функција за цена на патарините

Kabtel desktopГугл најави неколку промени и унапредувања во апликацијата „Гугл Мапс“, кои на корисниците би требало да им го олеснат планирањето на патувањата.Една од промените кои се најавени е можноста да бидат прикажани цените на патарините на избраната рута. Бидејќи патарините знаат да бидат значајна ставка во вкупната цена на патувањето, „Г

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива