Заврши асфалтирањето на улицата "Ирина Мирка Гинова"

Денеска заврши асфалтирањето на улица „Ирина Мирка Гинова“ во непосредна близина на „Отпадот“.Асфалт е поставен по должина од 430метри, а ширината на улицата е 4,5 метри.Со реализација на проектот се решава долгогодишниот проблем со кој се соочуваа жителите од овој дел на градот кои одеа по каллив или прашлив пат во зима и лето.Асфалтирање

Прочитај повеќе

Се асфалтираше улица "8 Март" и крак од улицата "Дејан Војвода"

жни активности за асфалтирање, се одвиваа улицата „8ми Март“ и на крак од улицата „Дејан Војвода“.Асфалтираната површина на улицата „8ми Март“ изнесува околу 1500 метри квадратни, односно 250 метри должина и 6 метри ширина, додека на кракот од улицата „Дејан Војвода“ асфалтирана е површина од околу 340 метри квадратни, односно 85 метри должина и

Прочитај повеќе

Се асфалтираше улица "8 Март" и крак од улицата "Дејан Војвода"

жни активности за асфалтирање, се одвиваа улицата „8ми Март“ и на крак од улицата „Дејан Војвода“.Асфалтираната површина на улицата „8ми Март“ изнесува околу 1500 метри квадратни, односно 250 метри должина и 6 метри ширина, додека на кракот од улицата „Дејан Војвода“ асфалтирана е површина од околу 340 метри квадратни, односно 85 метри должина и

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива