ПИЦЕРИЈА НЕМО ВРАБОТУВА!!!

Пицерија Немо вработува едно лице за работа во кујна (помошник кувар), за подолг временски период. Подетални информации на 071/231-071 или директно во пицеријата на ул.Цар Самоил бр.3

Прочитај повеќе

Пицерија Немо - највкусната храна во градот!

САМО во Пицерија Немо! Цени достапни за сечиј џеб, храна што го задоволува секој вкус!И најважно од сè – ПОСНИ ПИЦИ И ТЕСТЕНИНИ за време на Велигденските пости! Посетете ја Пицерија Немо која се наоѓа во близина на Градскиот плоштад, на ул. Цар Самоил бр.3. Телефон за резервации и нарачки 071/231-079

Прочитај повеќе

ЕКСКЛУЗИВЕН ОГЛАС – Се продава куќа во Охрид по СУПЕР ПОВОЛНА ЦЕНА (комерцијален текст)

Одлична понуда за сите заинтересирани : Се продава куќа (П+1) во Охрид, во урбана заедница 15 Корпус, на ул.Живко Чинго бр.72, во близина на ОЕМУЦ Св.Наум Охридски. Куќата се наоѓа на КП 3857 КО Охрид 4 и е детално опишана во Имотен лист 5371 КО Охрид 4. Вкупната површина на куќата е 172 м2 - приземје од 96 м2 и кат 76 м2. Вкупната

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива