ПОВОЛНО!! Се продава кат од куќа во населба Видобишта, Охрид! (комерцијална содржина) (фото-галерија)

ПОВОЛНО!!! Се продава спрат од куќа со површина од 65m2, и две тераси со површина од 4m2. Спратот има четири соби: кујна со трпезарија, детска соба, спална и купатило. Куќата се наоѓа на ул. Ристо Чадо бр.13, има и сопствен подрум од 16m2 и дворно место. Постои можност за изградба на надворешни скали, а дворното место е во фаза на обработка. Поч

Прочитај повеќе

Апартмани Немо ДеЛукс - вистински избор за вашиот престој во Охрид (комерцијален текст)

Испланирајте ги навреме првомајските празници и вашиот летен одмор во Охрид! Обезбедете си комфорност, чистота, и се што ви е потребно за посакуваниот комплетен одмор, за Вас и вашето семесјтво.

Прочитај повеќе

Пицерија Немо ВРАБОТУВА!!!

Пицерија Немо има потреба од персонал на неопределено време (хигиеничарка и келнер/ка).Заинтересираните може да се обратат директно во пицеријата или на телефон 071/231-071.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива