ОГЛАС: Пицерија Немо вработува!

Пицерија Немо вработува келнер на неопределено работно време! Заинтересираните кандидати за работа може да се јават на 071 231 061, или да се обратат директно во објектот на пицеријата на улица "Цар Самоил" број 3.

Прочитај повеќе

Комерцијална содржина - се продава НОВ Samsung Galaxy Watch Active 2

Се продава НОВ Samsung Galaxy Watch Active 2, по цена од 9.000, денари. Повеќе информации на 071 231 061

Прочитај повеќе

ОГЛАС за работа на неопределено време!

За сезоната која е пред нас, Пицерија Немо има потреба од помошник/помошничка во кујна, на неопределено време! Заинтересираните за работа, може да се јават на 071 231 071 или да се обратат директно во објектот на пицеријата на улица "Цар Самоил" број 3.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива