Денес во охридската библиотека изложба на слики и фотографии и одбележување на Светскиот ден на мирот

Денес во 12 часот во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ќе биде отворена изложба на цртежи во арапска техника од Верче Андонова и изложба на фотографии под наслов „Мојот црно – бел свет“ од Невенка Митева. .-Проектот е дел од Годишната програма на НУ У Библиотека „Гоце Делчев“ од Штип а поддржан од Министерството за култура, вели Соња Манева

Прочитај повеќе

И оваа среда нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Во одделот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид од денеска побарјте ги следните интересни наслови: Последната кралица од К.В. Гортнер во издание на Култура. Хуана од Кастилија, последната кралица со чиста шпанска крв што го наследи престолот на својата земја,со векови е енигматична фигура обвиткана со неверојатна мистериозност.

Прочитај повеќе

И оваа недела нови наслови во НУ Библиотека "Григор Прличев"

И оваа недела нови пет наслови кои уште од денеска можете да ги побаратена пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид. Се работи за пет наслови во издание на Сакам книги и Книгохоличари. „Знаеш ли да чуваш тајни“ од Софи Кинсела, „Слаткоречив туѓинец“ од Лиса Клејпас, „Еден на еден“ од Крис Картер. Не помалку интересни се и

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива