Погледнете кои се новите наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид и овој март виртуелно ги одбележува родендените на роднокрајните автори родени во овој месец а редовно ви нуди и нови наслови кои уште од денеска можете да ги побарате на пултот за зајмување книги. Во постојаната наша активност одбележување на родендените на роднокрајните автори според архивата на Библиотек

Прочитај повеќе

И оваа среда нови наслови во охридската Библиотека

Фондот на НУ Библиотека "Григор Прличев" е збогатен за осум нови книги од следните издавачи: Култура, Сакам книги и Просветно дело. Од областа на белетристиката на пултот за зајмување можете да ги побарате следните наслови: Ќерката на мојата најдобра пријателка од Дороти Кумсон, Невидлива убавина – Ејми Хармон. Без каење од Колин Хуве

Прочитај повеќе

Пицерија Немо со одлична предпролетна понуда!!!

http://www.ohridmagazine.com/blog-statija/92760/so-segashnoto-tempo-na-vakcinacija-za-imunitet-na-globalno-nivo-kje-bidat-potrebni-67-godini

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива