Нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Оваа недела од најновата набавка во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ви предлагаме да ги побарате и да ги прочитате следните книги: „Солта во морето“ од Рута Шепетис, „Моја до полноќ“ од Лиса Клејпас, „Тајниот говор“ од Том Роб Смит и „Умри за мене“ од Синтија Идн. Четирите наслови се во издание на Сакам книги и се најавуваат како бестселери на пре

Прочитај повеќе

Пет нови наслови во охридската Библиотека

НУ Библиотека „Григор Прличев“ на полиците има пет нови книги – бестселери кои сигурни сме дека ќе го привлечат вниманието на нашата читателска јавност, особено на нашите членови. Од денеска можете да ги побарате следните наслови: „Ќерката“ од Луси Досон издание на Книгохоличари„Шефот од соништата“ од авторот Вај Киленд„Од жарјето“ од Али Мрти

Прочитај повеќе

Нови пет наслови кои се хит ова лето, достапни за позајмување во охридската Библиотека

Неделната понуда на нови книги во НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид овој пат е спој од издавачките програми на „Книгохоличари“ и „Сакам книги“ На одделот за зајмување може да ги побарате следните наслови: „Десет мали воздишки“ од А.К. Такер, „Господин неподнослив“ од Вај Киленд и Пенелопи Вард, „Малата пациентка“ од Шерон Болтон, „Ме сака,

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива