И оваа среда нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Неделниот преглед на нови книги во НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид е микс од автори од домашната и светската книжевна продукција. Тука се двете збирки со раскази од Лилјана Пандева „Заорани“ и второто издание на „Два Божика“, стихозбирката „Почетни координати“ од хрватската поетеса Моника Херцог и книгата составена од критики и рецензии за

Прочитај повеќе

И оваа среда нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Од денеска на пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ве очекуваат уште пет нови наслови издание на „Матица македонска“ од Скопје.Се работи за следните наслови кои веруваме ќе побудат интерес кај читателската јавност. „Госпоѓица Коко и мирисот на љубовта „ од Мишел Марли, „Не сум виновна“ од Јелена Бачиќ – Алимпиќ, „Загубен

Прочитај повеќе

И оваа среда нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Од денеска на пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид ве очекуваат уште пет нови наслови издание на „Матица македонска“ од Скопје.Се работи за следните наслови кои веруваме ќе побудат интерес кај читателската јавност. „Госпоѓица Коко и мирисот на љубовта „ од Мишел Марли, „Не сум виновна“ од Јелена Бачиќ – Алимпиќ, „Загубен

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива