И оваа среда нови наслови во НУ Библиотека „Григор Прличев“ - Охрид

Во одделот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид од денеска побарјте ги следните интересни наслови: Последната кралица од К.В. Гортнер во издание на Култура. Хуана од Кастилија, последната кралица со чиста шпанска крв што го наследи престолот на својата земја,со векови е енигматична фигура обвиткана со неверојатна мистериозност.

Прочитај повеќе

И оваа недела нови наслови во НУ Библиотека "Григор Прличев"

И оваа недела нови пет наслови кои уште од денеска можете да ги побаратена пултот за зајмување во НУ Библиотека „Григор Прличев“ во Охрид. Се работи за пет наслови во издание на Сакам книги и Книгохоличари. „Знаеш ли да чуваш тајни“ од Софи Кинсела, „Слаткоречив туѓинец“ од Лиса Клејпас, „Еден на еден“ од Крис Картер. Не помалку интересни се и

Прочитај повеќе

Во сабота вонредна крводарителска акција - "Подај рака за живот! Дарувај крв!"

За да се задоволат потребите од крв и крвни продукти за пациентите во здравствените установи во Охрид, Црвен крст Охрид организира вонредна крводарителска акција. Акцијата ќе се реализира на 10.09.2022 (сабота) во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ во периодот од 10-14 часот. Ги повикуваме нашите сограѓани да ја искажат свој

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива