Комерцијална содржина - се продава НОВ Samsung Galaxy Watch Active 2

Се продава НОВ Samsung Galaxy Watch Active 2, по цена од 9.000, денари. Повеќе информации на 071 231 061

Прочитај повеќе

Компанија од Богота гради куќи од лушпи од кафе и пластика

Компанија во Колумбија користи нуспроизводи од пржењето кафе кои ги комбинира со рециклирана пластика и така гради објекти за живеење по пристапни цени. Станува збор за компанијаѕа Woodpecker WPC од Богота, која користи комбинација од лушпи од кафе и рециклирана пластика за изградба на станбени објекти, штали и складишта.Цената на таквите куќи из

Прочитај повеќе

Научници ја открија причината за згрутчувањето на крвта од вакцините против КОВИД-19

Германски научници објавија дека веројатно ја пронапле причината за ретките, но сериозни згрутчувања на крвта од вакцините на AstraZenecа и Johnson & Johnson.Научниците во студијата, која уште не е прегледана од експерти, велат дека вакцините против КОВИД-19 кои користат аденовирусни вектори испраќаат т.н. шилести протеини во клеточните јадра, каде

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива