Заврши 19-от меѓународен музички натрпевар "Охридски бисери"

Советникот во Советот на Општина Охрид, Мишел Силјановски вечерва во црквата Св. Софија присуствуваше на концертот со којшто се означи крај на годинешниот интернационален музички натпревар „Охридски бисери“.Силјановски ја додели „Златната маска“ што општина Охрид секоја година ја подарува на најдобриот музичар во натпреварувачкиот дел со увер

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива