Да донираме за Мартин! Отворени телефонски броеви за донации!

Веќе ве информиравме дека ФК Лабуништа организира хуманитарен натпревар за помош на својот голман Мартин Стојаноски. Мартин е од струшкото село Драслјаца и има 22 години, а пред неколку месеци се здобил со тешки телесни повреди во сообраќајна незгода, и за да се врати на својот нормален начин на живот, потребни се средства за лекување во Русија

Прочитај повеќе

Утре е Велики Четврток - денот кога се вапсуваат велигденските јајца

На Велики четврток се одбележуваат настаните што се случиле пред да тргне Спасителот на доброволните страданија. Во овој ден си спомнуваме за: Тајната вечера и сè што се случувало тогаш:подготовката, миењето нозе на апостолите, поуката за смирението и братољубието, посочување на предавникот и излегувањето на Јуда од вечерата, востановување на Света

Прочитај повеќе

ФК Лабуништа ќе игра хуманитарен натпревар за својот голман Мартин

ФК Лабуништа организира хуманитарен натпревар за помош на својот голман Мартин Стојаноски. Мартин е од струшкото село Драслјаца и има 22 години, а пред неколку месеци се здобил со тешки телесни повреди во сообраќајна незгода, и за да се врати на својот нормален начин на живот, потребни се средства за лекување во Русија. Од фудбалскиот клуб Лаб

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива