Владимир Четкар најновиот албум ќе го промовира во Америка

На 30 март, Владимир Четкар ќе одржи концертна промоција на новиот студиски албум „Going Home“ во Менхетен, Њујорк, во популарниот музички клуб „DROM“.На промоцијата Четкар ќе се претстави со авторска музика од новиот албум но и музика од неговите два претходни студиски албуми „Heavenly“ и „We Will Never End“. На сцената ќе биде придружуван од ам

Прочитај повеќе

Утре голема хуманитарна акција на младите од ПХВ програмата на Црвен крст Охрид

Во рамки на програмата Промоција на хумани вредности-Црвен крст во акција (ПХВ-ЦКА), која Црвен крст Охрид ја спроведува од февруари до мај 2019 година, младите на Црвен крст Охрид организирани во ПХВ тимови реализираат најразлични хуманитарни активности насочени кон прибирање на средства за помош на ранливи категории на граѓани од Охрид и Дебрца.

Прочитај повеќе

22 Март - Светски ден на водата

Центар за јавно здравје Охрид се приклучува на глобалната кампања и одбележување на 22 март, Светскиот ден на водата со истакнување на дел од проблемите и насоките и препораките за дејствување со цел надминување на истите. Кој и да сте, каде и да сте, водата е ваше човечко право и „НЕ ОСТАВАЈТЕ НИКОГО ПОЗАДИ СЕБЕ“ се главните пораки на Светскиот

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива