За време на викендов во Охрид не се очекува дожд

Вечерва и во текот на ноќта во Охрид ќе биде претежно облачно со минимална ноќна температура од 6˚С. Во текот на утрешниот ден, и во недела, според метеоролозите времето ќе биде слично на денешното со максимална дневна температура од 19˚ во сабота, односно максимални 17˚С во недела.

Прочитај повеќе

Утре стартува големата хуманитарна акција ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО

Утре е денот за „главната трка“ од плоштадот „Крушевска република-Чинар“ до градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ во Охрид, со која ќе започне големата хуманитарна спортско-рекреативна акција „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“. Спорт, едукација, дружење, забава, хуманост и многу награди ќе бидат обележје на овој настан кој во организација на Црвен крст Ох

Прочитај повеќе

Во сабота бидете и вие дел од големата хуманитарна акција `За посреќно детство`

Два дена не делат од „главната трка“ од плоштадот „Крушевска република-Чинар“ до градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ во Охрид, со која ќе започне големата хуманитарна спортско-рекреативна акција „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива