Со подобрувањето на временските услови ќе се изврши најавуваното прскање против комарци

ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид ги известува граѓаните, особено оние кои одгледуваат пчели на подрачјето на општините Охрид, Дебрца, Вевчани, Дебар и Центар Жупа дека во деновите: 04.07.2018 год.(среда), 05.07.2018 (четврток), и 06.07.2018 (петок) во период од 20 до 06 часот од страна на екипи на Центар за јавно здравје ќе се изведува теристич

Прочитај повеќе

Со перформансот Охридска визита се стави печат на проектот Симфонија (фото)

Денес, во прекрасна „симфонија“ 35 млади од осмите одделенија од основните училишта „Св.Климент Охридски“, „Григор Прличев“, „Братство Единство“, „Христо Узунов“ и „Кочо Рацин“ од Охрид го изведоа перформансот „Охридска визита“ со што ставија печат на проектот „Симфонија“, кој изминатите 2 месеци го спроведуваше Црвен крст Охрид со поддршка од Евр

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива