ЛЕТЕН БАЗАР на облека во Охрид!

Германската донација за Охрид од здружението на моторџии „Бајкер Блуми Хилфе“ која се реализира на почетокот на мај, покрај медицинска опрема содржеше и квалитетна облека и обувки. Во организација на Црвен крст Охрид со поддршка на Гимназија Охрид, утре, 30.05.2018 г. (среда) в

Прочитај повеќе

Утре, среда, отворен микрофон 5 во ЏезИн!

Утре, среда, на 30.05.2018 ќе биде одржан петтиот по ред Отворен Микрофон во ЏезИн, со почеток во 21:00 часот. Овај пат ќе ве забавуваат Зоран Донев, Јордан Коцевски, Илија Богданоски, Никола Силјаноски, Сара Наумоска, Милош Ристевски и Јован Цветкоски. Ова издание на Open Mic ќе биде во знакот на хуманоста

Прочитај повеќе

Хуманитарната собирна акција за помош на Ева продолжува и наредните денови

Бројните хуманитарни настани, посветеноста на волонтерите и вработените во Црвен крст Охрид, хуманоста и солидарноста на охриѓани и гостите, поддршката и помошта на музичари, пеачи, поединци, фирми, институции придонесоа од 24.05. 2018 до денес 28.05.2018 година, за помош во лекувањето на нашата 11-годишна сограѓанка Ева, во касите на Црвен крст Ох

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива