Ноќ за паметење во Охрид - 20 години група Камелеон (фото)

Пред повеќе од 500 посетители во комплетно исполнетата сала на Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, групата Камелеон вечерва одржа концерт кој долго ќе се памети.Во еден глас со публиката, членовите на групата и бројните гости ги отсвиреа 17-те песни, кои за оваа пригода добија комплетно нови аранжмани.- Прекрасна ноќ. Многу убава муз

Прочитај повеќе

Вечерва не пропуштајте го големиот концерт на Камелеон!

Членовите на групата, кои изминатиов преиод интензивно се подготвуваа за концертот, ветуваат ноќ за паметење!Овој концерт ќе заокружи 20 години од формирањето на Камелеон, а со тоа ќе се отвори и страницата на новата историја која допрва ќе се испишува, новите 20 години. Во рамките на промотивните активности, изработен е и посебен документарен фи

Прочитај повеќе

Вклучете се и вие во хуманитарната акција `Купете новогодишен украс а не петарди!!!`

И овие последни денови од оваа година, под мотото „КУПЕТЕ НОВОГОДИШЕН УКРАС, А НЕ ПЕТАРДИ!!!“, продолжува хуманитарната новогодишна акција на Црвен крст Охрид при која се продаваат уникатни новогодишни креации, рачно изработени од страна на волонтерите на Црвен крст Охрид од сите возрасти. Новогодишните украси ќе бидат изложени и достапни на сите

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива