Охрид се мобилизира за Сара!

Бројните спортски настани овој викенд, но и поттикнати активности од наставници, ученици, родители, медиуми, уметнци, се во знакот на хуманоста и желбата да се помогне и врати насмевката на лицето на 15-годишната Сара од Охрид, кај која неодамна беше дијагностицирана ANEMIA APLASTICA, болест кај која неопходна е трансплантација на коскена срцевина,

Прочитај повеќе

Во недела, можеби за последен пат преминуваме на зимското сметање на времето!

Во недела (28 октомври) во 3 часот наутро, завршува летното и започнува зимското (вистинско, реално) сметање на времето. Тогаш стрелките на часовниците ќе треба да се вратат за еден час наназад, односно да покажуваат 2 часот, додека модерните електронски уреди тоа ќе го направат автоматски. Зимското време ќе трае се до 31 март 2019 година, кога пов

Прочитај повеќе

Комерцијален оглас - се продаваат две печки на пелети

Се продаваат две печки на пелети Ecospar (8ка и 6ка).Користени две сезони и добро сочувани.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни статии

Најнови статии

Архива